LAVALUMO

SOOLOTANSSITUNTI LavaLumo jää pienelle tauolle kevään 2024 alussa. 

LavaLumo tekee hetkeksi tilaa paritanssille. Juhlavuoden kunniaksi olemme lisänneet Walon rytmiin kaksi viikkotuntia, ja tarkoituksena on tarjota heti juhlavuoden alusta lähtien mahdollisimman monipuolinen lajitarjonta. Tanssikoulun alkuvuosikymmenenä meillä oli ohjelmistossa paljon erilaisia variaatioita mm. kansantansseista, ja mm. näitä pääsemme fiilistelemään maanantain ja tiistain ohjelmistoissa. Lähde ennakkoluulottomasti tutustumaan uusiin tuulahduksiin!

Mikä on LavaLumo?

LavaLumo on TanssiAallon viikkorytmin ainoa soolotunti eli yksin tanssittava tunti. LavaLumo sopii kaikenikäisille, kaiken kuntoisille JA myös miehille.  

LavaLumo-tunnilla tanssitaan siis yksin, mutta yhdessä: Opetellaan askelikkoja, kuvioita, tekniikkaa ja musiikintulkintaa. LavaLumosta on paitsi iloa itsellesi, myös hyötyä mahdollisiin tuleviin paritanssihetkiin.

Tanssilajit ja musiikit vaihtelevat tunnelmasta toiseen. Mukana on lavalattareita, kuten Rumba, Salsa, Cha Cha ja Bachata. Swingtansseista suosittuja ovat mm. Jive, Lavarock ja Fuskun eri variaatiot. Kansantansseista tutustumme Jenkkaan, Polkkaan ja Masurkkaan. Myös syliotteen lajit ovat mukavia treenattavia, vaikka ei parin kanssa tanssittaisikaan. LavaLumon aiheiden pääpaino on siis lavoilta tutuissa lajeissa. Pieninä välipaloina on mukana myös iloisia yllätyksiä!