MAKSUTON TUTUSTUMINEN PARITANSSIN ALKEISIIN LAUANTAINA 18.3.2023

TANSSITAITO KESÄKSI – PARINTANSSIN ALKEET – VAPAA PÄÄSY! 

La 18/3 klo 12 – 13.30 Kurssipaikka Walo, Oulu

Juuri nyt on oiva hetki aloittaa uusi harrastus; tanssitaidosta on lisäksi iloa ja hyötyä elämän monissa käänteissä. Huippua on myös se, että tanssikursseille lähtö ei vaadi mitään ennakkohankintoja – mukaan vain rahaa kertamaksun verran ja ei kun menoksi. 

Lauantaina 18/3 et tarvitse edes rahaa mukaasi, sillä TanssiAalloilla on vapaan pääsyn tutustumispäivä paritanssin pyörteisiin. Olemme valinneet opetustanssiksi Valssin, koska se on helppo ja tykätty aloitustanssi. Valssitaitojen lisäksi opit tärkeitä asioita mm. tanssiasennoista, musiikista ja tanssimaailmasta yleensäkin.

Alkeiskurssit eivät vaadi mitään ennakko-osaamista. Voit tulla kursseille yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Meillä on erilaisia vaihtosysteemejä, jotka takaavat sen, että kaikki pääsevät aina tanssimaan. Halutessasi voi toki tanssia myös oman parin kanssa. 

Opetus on tehokasta, mutta meininki on rentoa ja mukaansatempaavaa. Lähde siis rohkeasti tutustumaan uuteen maailmaan ja heitä vinkki kurssista myös kavereillesi. Nähdään Walolla! t. Sari ja Jari

__________________________________________________________________

Tapahtumassa on mukana Esko Sanion kenkäkauppa 16.-19.3.23. Kaikkien juhlaviikonloppuun osallistuneiden kesken arvotaan TANSSIKENGÄT!