YKSI PIENI ASKEL - MINNA KOIVULAN TARINA

Sari&Jari

Keväällä, 15 vuotta sitten, tulin elämäni ensimmäiselle Tanssikoulu Jari Aaltosen tanssitunnille Walolle.
Olitte molemmat siellä opettamassa hitaan valssin alkeita. Jo ensimmäisten askelten jälkeen totesin mielessäni itselleni,
että nyt löytyi Minnan juttu… ja sillä tiellä ollaan 😄

Nämä 15v ovat opettaneet tanssin lisäksi valtavasti muutakin. Suhde keholliseen ilmaisuun, liikkeeseen ja omaan kehoon on kehittynyt.
Olen saanut tärkeän liikunnallisen harrastuksen. Missään muussa liikuntalajissa en jaksa yhtäjaksoisesti tehdä ilolla treeniä 4h putkeen.
Paritanssissa seuraajan roolissa olen oppinut antamaan ohjaksia viejälle, itseäni ja ilmaisuani unohtamatta. (Tällaisella vahvalle ja itseelliselle naiselle jo se on iso juttu 😉 ). Olen saanut ison joukon uusia kavereita, osasta heistä on tullut merkittäviä ystäviä.

Ammattini puolella olen opiskellut viime vuosina psykofyysisyyttä ja se kaikki ammatillinen tieto alleviivaa ja vahvistaa sitä omaa kokemusta, että tanssi auttaa purkamaan stressiä, vahvistamaan kehoyhteyttä ja löytämään kehoilmaisusta tulevaa iloa sekä vahvistamaan voimavaroja. Koen että tanssivuosien myötä olen päässyt lähemmäs itseäni myös sisäisesti ja löytänyt tanssijan sieluni. Tanssi on hyvin kokonaisvaltaisesti ihmisen psyko-fyysis sosiaaliseen systeemiin vaikuttavaa.

Lämmin kiitos Sari ja Jari teidän aina yhtä innostavasta ja alati uudistuvasta opetuksesta. Teistä huokuu se, että teette sydämen työtä.
Sanotaankin että jos tekee työtään intohimo edellä, menstys seuraa perässä.

Pieni “Tanssiaalto” Dutch Pouring teos kiitokseksi näistä tanssivuosista. Onnea ja menestystä myös tuleviin vuosiin.

Iloisin terkuin Minna