TANSSIKOULUN OPETTAJAT

Tanssikoulu Jari Aaltonen eli TanssiAalto

Askeleiden alkeita, vinkeitä kuvioita, oppimisen iloa, riemua ja naurua – tätä kaikkea tarjoaa TanssiAalto, maankuulu paritanssikoulu!

Tanssille sydämensä menettäneet Jari ja Sari Aaltonen tunnetaan erityisesti ainutlaatuisesta, maanläheisestä opetustyylistään, loistavasta isonkin ryhmän hallinnasta sekä pioneerityöstään seuratanssiopetuksen parissa.

Jarin ja Sarin kädenjälki näkyy tänäkin päivänä esimerkiksi tanssikursseilla yleisesti käytössä olevassa kurssien tasojaossa sekä heidän Suomeen tuomassaan ”vauhdikas parinvaihto” -opetusmetodissa. SUSEL ry (Suomen Seuratanssiliitto) onkin muistanut Jaria ja Saria Maineteko-palkinnolla seuratanssiopetuksen hyväksi tehdystä, valtakunnallisesti merkittävästä työstä.
TanssiAalto järjestää suosittuja paritanssikursseja viikoittain kotikaupungissaan Oulussa, sekä Kempeleessä, Raahessa ja Rovaniemellä. Aaltosen tanssikoulu on niin ikään tuttu vieras myös tanssileireillä ja -tapahtumissa ympäri Suomen. Lisätietoja tulevista tanssikursseista ja tanssileireistä löydät täältä.

Tervetuloa mukaan hyväntuulisille paritanssikursseillemme!