PARITANSSIKURSSIT OULUSSA

TanssiAalto tarjoaa paritanssin iloa ja energiaa elämääsi Oulun Walolla neljänä päivänä viikossa. Lämpimästi Tervetuloa mukaan!

TanssiAalto tarjoaa paritanssin iloa ja energiaa elämääsi Oulun Walolla neljänä iltana viikossa.
Tutustu eri kurssi-iltojen erilaisiin sisältöihin ja mieti, mitkä kurssit ja mitkä kurssitasot sopivat juuri sinulle, juuri tässä hetkessä.

Huomaat, että tanssitaidon karttuessa voi kurssipäiväsi vaihtua. Poikkeuksena sunnuntai, jossa on tarjolla ”jokaiselle jotain”.
Olet lämpimästi tervetullut tanssimaan TanssiAallon kotiparketille!

TanssiAallon pääopettajat ovat iloiset, taitavat, sydämelliset ja viihdyttävät Jari ja Sari Aaltonen.
He ovat molemmat myös Suomen Tanssinopettajaliiton STOL ry:n jäseniä. Molemmilla heillä on selkeä opetus, hyvä ryhmänhallinta ja se kuuluisa pilke silmäkulmassa mukana rakastamansa työn tekemisessä.

Sarin ja Jarin lisäksi tapaat Walon kursseilla myös myös ihastuttavia vierailijoitamme. Heidät on erikseen merkitty kurssilukkareihin.

Vakiovierailijoitamme ovat mm. Rosa ja Hannu Mört, Jenna Polvi, ja Arto Petjala.

Kurssipaikka
Tanssikoulumme kotiparketti sijaitsee Walolla, Oulun Koskelassa.

Osoite
Ketjutie 3, 90560 Oulu.

Kurssimaksut
Tanssikurssien kesto on 50 min ja hinta 11€ /hlö.

Maksuvälineet
Käteinen, pankkikortti, liikuntasetelit ja TanssiAallon sarjakortti.

Tanssiopettajat
TanssiAallon iloiseen ja taitavaan opettajakaartiin kuuluvat Jari ja Sari Aaltonen sekä Rosa Mört. Rosan opetuskaverina toimii usein puolisonsa Hannu.

Jari, Sari ja Rosa ovat kaikki Suomen Tanssinopettajaliiton STOL ry:n jäseniä.

Jokaisella opettajallamme on oma opetustyyli, mutta yhteistä on selkeä opetus, hyvä ryhmänhallinta ja se kuuluisa pilke silmäkulmassa.

Pääopettajiemme lisäksi tapaat Walon kursseilla myös hurmaavia vierailijoita!

Historian havinaa Walolla

 

Jarin ja Sarin ensimmäiset yhteiset tanssikurssit Oulun Walolla pidettiin lauantaina 26.3.1994. Tätä päivämäärää pidämme tanssikoulumme virallisena vuosipäivänämme, vaikkakin Jari oli perustanut Tanssikoulu Jari Aaltosen jo joulukuussa 1992.

Heti yhteisen toimintamme alusta lähtien oli tärkeää, että seuratanssin opetusta tarjotaan useammassa tasossa – ja näin ns. jatkokurssit olivat mukana jo Walon avajaispäivässä. Asia, joka tänä päivänä on suorastaan itsestäänselvyys, oli silloin jotain aivan uutta ja ihmeellistä. Ennennäkemätöntä oli nimenomaan se, että jatkokursseista tuli pysyvä, kantava ja kasvava käsite.

Toinen tärkeä tekijä, joka lyhyessä ajassa mahdollisti kurssilaisten räjähdysmäiseen kasvuun kaikilla paikkakunnilla, oli ns. parinvaihto.
Parinvaihto -ideologia saapui Ruotsin Herrängistä ensin Helsingin Rock´n´Swing´Dance Club Cometsiin ja sitä kautta meille tänne Pohjolaan. Meidän kauttamme käytäntö puolestaan levisi Suomessa myös seuratanssin puolelle, ja on tänä päivänä tuttu ilmiö jo kaikkialla.