ROVANIEMEN KURSSIT TIISTAISIN

Paritanssikurssit Rovaniemellä, Saarenkylän Nuorisoseuralla tiistaisin!

TanssiAallon Jarin ja Sarin opettamat, rakastetut paritanssikurssit pidetään Saarenkylän Nuorisoseuralla aina tiistaisin.
Tasoja ja lajeja löytyy runsas valikoima – katso kurssilukkari ja tule mukaan iloiseen menoon!
Monipuolisessa kurssivalikoimassamme on haastetta kaiken tasoisille tanssijoille vasta-alkajista tanssilavojen konkareihin.
Kurssit järjestää Napapiirin Seuratanssijat eli Nastat.

Valitse sinua kiinnostavat lajit tai tule mukaan vaikka joka kerta – kursseille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Voi tulla mukaan yksin, kaksin tai kavereiden kanssa. Jos sinulla ei ole omaa paria, niin ei hätää; kaikki pääsevät tanssimaan toimivan ja vauhdikkaan parinvaihdon ansiosta! Toki halutessasi voit myös tanssia oman parisi kanssa.

Mielekkään ja tehokkaan oppimisen vuoksi on hyvä tutustua etukäteen kurssitasoihin (=väripallukat kurssilukkarissa) ja
pyrkiä osallistumaan juuri omalle taitotasolle sopivalle tunnille. Alkeiskurssille tullessa sinun ei tarvitse osata mitään ennakkoon – tule rohkeasti mukaan, opetus joka tiistai klo 17.30 ihan alusta! Perusteiden kertaamisesta on toki hyötyä ihan kaiken tasoisille tanssijoille.

Rovaniemen kurssien opetuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat valovoimaiset Sari ja Jari Aaltonen. Opetus on iloista, kannustavaa, tehokasta ja toimivaa. ”Tanssinopetusta pilke silmäkulmassa” on ollut Sarin ja Jarin motto jo pian 29 vuotta!
Kurkkaa alempaa myös mielenkiintoinen ”Historian havinaa”. 

ROVANIEMI

17.30 - 18.30

18.30 - 19.30

19.30 - 20.30

20.30 - 21.30

TI 23.4.SALSASALSASALSASALSA
TI 30.4.VAPPULOMAVAPPULOMAVAPPULOMAVAPPULOMA
TI 7.5.TANGOTANGO
Ohiastuvuus
TANGO
Huippukuviopankki sekä Tango että Hidas LavaFoksi
TANGO
Huippukuviopankki sekä Tango että Hidas LavaFoksi
TI 14.5.FUSKU
Hauskaa kesää!
FUSKU
Hauskaa kesää!
FUSKU & FOKSI
Hauskaa kesää!
FUSKU & FOKSI
Musiikki & Yhteispeli
Hauskaa kesää!

Kurssipaikka
Rovaniemen tiistaikurssit järjestetään Saarenkylän Nuorisoseuran talolla.
Talo on hyvin aktiivinen tanssitalo, joten kannattaa tutustua myös mm. Nastojen järjestämiin tanssiharjoituksiin ja lauantai-illan tansseihin.

Monipuolisessa kurssivalikoimassamme on haastetta kaiken tasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Osoite
Napapiirintie 10, Rovaniemi

Kurssimaksut
Kurssihinnoittelu Rovaniemellä on eri kuin TanssiAallolla, sillä kurssit ovat Nastojen.
Tästä syystä myöskään TanssiAallon sarjakortit eivät käy maksuvälineinä tiistaikursseilla.

Kurssimaksut per tanssija a´la Nastat:

1 oppitunti (OT) on 50min

  • 1 OT = 10 €
  • 2 OT = 16 €
  • 3 OT = 19 €
  • 4 OT = 22 €
  • Lisätunti 6 €

Opiskelijat, työttömät ja Nastojen jäsenet -1 € per ilta. Alennus jäsenkorttia tai jäsenmaksun maksukuittia näyttämällä.

Maksuvälineet
Käteinen, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja ePassi.

Opettajat & organisointi
Rovaniemen viikkokursseilla opettajina vuorottelevat Tanssikoulun valovoimaiset opettajat Sari ja Jari Aaltonen.

Rovaniemen tiistaikurssien organisoinnista vastaa Seuratanssijat eli NASTAT. Nastojen puheenjohtajana toimii Pasi Jarkko.

Historian havinaa Rovaniemellä

Näin Sari ja Jari muistelevat:

Rovaniemen kurssit eivät koskaan virallisesti olleet ”meidän” kurssit, mutta ne ovat alusta asti henkilöityneet meihin, joten on hyvin tavallista, että tiistaikursseihin viitataan esim. termillä ”Aaltosten kurssit”.

Aikojen alussa, heti Tanssikoulun toiminnan alettua maaliskuussa 1994 Oulun Walolla, meillä kävi siellä myös iso joukko innostuneita tyttöjä Rovaniemeltä asti.
Muutaman vuoden kuljettuaan he ehdottivat, että ”eikö olisi helpompi, että te tulisitte meille Rovaniemelle, kuin että me ajetaan tänne Ouluun monella autolla”.

Syksyllä 1998 alkoikin yhteistyö Rovaniemen maalaiskunnan kansalaisopiston kanssa, ja jo muutaman vuoden kuluttua siitä, tehtiin pitkäaikainen kävijäennätys suomalaisessa tanssikurssihistoriassa: Buggkurssilla eräänä keskiviikkona oli salissa peräti 240 tanssijaa! Jännittäväksi asian teki sen aikainen vaatimaton äänentoisto ja se, että paikalla oli 160 naista ja 80 miestä. Mutta ei mitään hätää – eläköön parinvaihto ja teho-organisointi!

Poliittiset muutokset ja kuntien yhdistymiset aiheuttivat sen, että ajan saatossa Rovaniemi tarvitsi uuden tilaajatahon ja siinä vaiheessa kuvioon astuivat Nastat eli Napapiirin Seuratanssijat. Alusta asti kurssit on pidetty Saarenkylän Nuorisoseuran massiivisen suuressa tanssitalossa, mikä on mahdollistanut sen, että Rovaniemellä on ylivoimaisesti suurimmat säännölliset viikkotuntimme – yhteen aikaan ne olivat jopa koko Suomen suurimmat säännölliset tanssikurssit!

Vuosien saatossa tätä kohtuullisen pitkää opetusmatkaa (viikoittainen iltakeikka siellä 550km paremmalla puolella) ovat ”läpi tuulen ja tuiskun” ajelleet säännöllisesti myös Kati Koivisto, Hanna Ojanaho sekä Satu Ruohomäki (nyk. Lepistö). Mitattu pakkasennätys opetusmatkalla on ollut yli -40 astetta.

Syksyllä 2022 juhlistimme yhdessä tanssijoiden kanssa 25 – vuotistaivalta SaNulla – ja tarina jatkuu 😊!