RUMBA-BOLERON JATKOKURSSIT PE 17/3 KLO 18-21

RUMBA-BOLERON JATKOKURSSIT 

Pe 17/3 klo 18 – 21
Kurssipaikka Walo, Oulu
Masa ja Sannu eli Matti ja Sannu Heikkilä

Vuoden vaihteessa meidän pohjoisen tanssijat edellisen kerran hurmanneet Masa ja Sannu saapuvat jälleen viihdyttämään meitä, tällä kertaa lattaritunnelmissa. Kurssi on suunnattu RumbaBoleron jatkotanssijoille eli lajin perusasiat ovat sinulla jo hallussa. Ohjelmassa on tanssia, tekniikkaa, kivoja kuvioita ja viihdettä tanssitaivaan huipulta. Tervetuloa oppimaan, kehittymään ja viettämään mitä parhain perjantai-ilta hyvässä seurassa!

HINNOITTELU: Kurssi-ilta on yksi kokonaisuus ja sen hinta on 39 €/ tanssija. Maksutavat käteinen, pankkikortti ja yleisimmät liikuntaedut. Huom! AvausPamauksen toiveiden mukaisesti, illan voi ostaa klo 18 myös osissa. Hinta on silloin 14 €/ h. Kurssille ei kuitenkaan voi tulla mukaan kesken iltaa.
Perjantai-ilta järjestetään yhteistyössä oululaisen tanssiseura Iso O:n kanssa. Voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä saat hinnoista 10 % alennuksen.

_________

Tapahtumassa on mukana Esko Sanion kenkäkauppa 16.-19.3.23. Kaikkien juhlaviikonloppuun osallistuneiden kesken arvotaan TANSSIKENGÄT!