UUDET KÄVIJÄT

Hei Uusi Kävijä!

HIENOA, että olet löytänyt tiesi sivuillemme. Toivottavasti tanssikouluun tutustumisen jälkeen innostut tulemaan myös jollekin kurssipaikalle tapaamaan meitä ihan livenä. Vierailijat rikastuttavat sekä meidän että kurssilaistemme elämää, mutta pääsääntöisesti tapaat kursseillamme joko Sarin tai Jarin.

Olen Sari, TanssiAallon toiminnanjohtaja. Vastaan hyvin pitkälle tanssikoulun organisoinnista ja mm. kaikista kirjallisista tuotoksista. Eli kun luet meistä vaikkapa täältä nettisivuilta, niin kuulet tavallaan minun ääneni.

Suomalainen seuratanssi/ lavatanssi, sen opettaminen ja kehittäminen, on ollut meidän elämäntapamme jo pian 30 vuotta. Paljon on tuossa ajassa muuttunut, mutta tietyt perusajatukset ovat samat kuin jo aivan alussa: Tule kursseillemme mukaan, silloin kun sinulle sopii, ei sitoumuksia. Et tarvitse omaa paria. Meillä kaikki pääsevät aina tanssimaan. Alkeisiin ei tarvitse osata mitään ennakkoon. Opetus on tehokasta, ryhmänhallinta suuri vahvuutemme. Tanssilajivalikoima on runsas. Tanssitasoja on tarjolla kaiken tasoisille tanssijoille. Tanssi on iloinen asia, siksi mielestämme hyvä motto kursseille on: ”Aina hauskaa olla pittää!”

Tanssikursseille tuloa suunnittelevien henkilöiden mielissä pyörii usein hyvin samantyyppiset kysymykset. Olemme koonneet niistä listan FAQ sivulle ja pyrkineet vastaamaan niihin nimenomaan meidän tanssikoulumme näkökulmasta. Käyhän kurkkaamassa tuo sivu. 

Kuulemme usein puhetta siitä, että ”Olen jo pitkään ajatellut lähteä tanssikursseille, mutta se kynnys on niin korkea”. Fyysiset kynnykset tanssikurssipaikoille ovat matalat, ja niiden henkisten kynnysten kohdalla on hyvä ja lohdullista tietää, että tarvitaan vain SE YKSI ASKEL. SE sinun pitää ottaa itse, tai kaverin kanssa, ja me lupaamme Jarin kanssa, että me hoidetaan hommat siitä eteenpäin.

Vuosikymmenten ajan on puhuttu siitä kuuluisasta yhdestä askeleesta v. 1969. Suuri vaikutus voi olla juuri sinun elämääsi myös sillä yhdellä askeleella, jonka otat kohti tanssimaailmaa. Itse otin tuon vastaavan pienen askeleen syksyllä 1988. Minulle se on tuonut kokonaan uuden elämän, uuden ammatin, miehen ja avioliiton, tuhansia tuttavia, paljon ystäviä, valtavasti iloa. Suosittelen lämpimästi, että tule kokeilemaan, olisiko tanssin maailma myös SINUN juttusi!

Jos kaiken lukemasi jälkeen vielä asiat mietityttävät, niin ota yhteyttä: Mietitään yhdessä! Myös yksityistunnit voivat olla yksi polku isoimmille tanssikursseille.

Hymyillään, kun tavataan 😊!
Sari