VALENTINE VIIKKO 13.-16.2.2023

TanssiAallon Valentine Viikko 13.-16.2.2023

TanssiAallon Valentine Viikko viihdyttää tanssijoita heti Love Storyn & Heleniusten vierailun jälkeen ma 13. – to 16.2.2023 Oulun Walolla, Kempeleen Töpärillä ja Raahen TanssiKlubilla. Myös Nastojen järjestämät tiistaikurssit Saarenkylän Nuorisoseuralla ovat menossa mukana.

Valentine Viikolla jokaisen kurssi-illan ensimmäinen tunti on ns. YstäväTunti erikoishintaan 5 eur per tanssija. Walon maanantai-illassa YstäväTunteja on peräti kaksi, sillä illan aloittava soolotanssitunti LavaLumo on myös YstäväTunti!

Kaikilla paritanssitunneilla on tanssilajina FOKSI. Miksi juuri Foksi? Foksi on tärkein perustanssimme; sitä voisi jopa kutsua yleistanssiksi. Foksista on helppo aloittaa tanssin harrastaminen ja pelkästään Foksin ns. vaihtoaskeleella pärjää pitkälle monenlaiseen musiikkiin. Ja lisäksi, Foksista löytyy paljon hauskaa lisähaastetta ja monipuolisuutta myös lajia pitkään tanssineille.

Maanantain LavaLumo Walolla klo 18–19 on viikon ainoa soolotanssitunti, jossa Valentine Viikolla teemana on ”LavaLumo Goes Latin”. Tule, tutustu ja ihastu! <3

TanssiAallon omilla kursseilla Oulussa, Kempeleessä ja Raahessa on YstäväTunti-edun lisäksi koko viikon voimassa myös

SARJAKORTTITARJOUS
Kortin ostajille BonusTunnit kaupan päälle (10-kortti + 2h / 5-kortti + 1h). Tätä etua ei kannata jättää hyödyntämättä!

Tule ja tuo ystäväsikin mukaan Valentinen Viikkoon ja hienon harrastuksen pariin!

Lämpimästi tervetuloa!